Η πλατφόρμα τηλεδιασκέψεων Webex meetings δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές και τις μαθήτριες να συμμετέχουν στη σύγχρονη εξ αποστάσεως διδασκαλία των μαθημάτων τους, καλώντας από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο στον αριθμό 2119902394, χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.

Όσοι έχουν απεριόριστες κλήσεις προς αστικά από το σταθερό τους τηλέφωνο, δε χρεώνονται.

Μετά την κλήση του παραπάνω αριθμού, ακούγεται αυτοματοποιημένη φωνή στα Αγγλικά, η οποία μας καλεί να πληκτρολογήσουμε στη συσκευή του σταθερού μας τηλεφώνου τον μοναδικό προσωπικό αριθμό που έχει ο καθηγητής μας και στο τέλος το σύμβολο #. Αμέσως μετά θα ακουστεί νέο αυτοματοποιημένο μήνυμα, στο τέλος του οποίου πατάμε ξανά το σύμβολο #. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, περιμένουμε μέχρι να μας εντάξει ο καθηγητής μας στην ψηφιακή του τάξη.

Για παράδειγμα, έστω ότι ο προσωπικός αριθμός κάποιου καθηγητή είναι ο 1111111111. Οι μαθητές που θέλουν να συνδεθούν μέσω τηλεφώνου, θα πρέπει:

  1. να καλέσουν στο 2119902394,
  2. στο 1ο μήνυμα που θα ακούσουν, να πληκτρολογήσουν 1111111111#,
  3. στο 2ο μήνυμα που θα ακούσουν, να πληκτρολογήσουν #. 
  4. να περιμένουν λίγα δευτερόλεπτα, μέχρι να γίνει αποδοχή από τον καθηγητή.

Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, οι μαθητές που συνδέονται μέσω τηλεφώνου θα μπορούν να ακούν τον καθηγητή και τους συμμαθητές τους και θα μπορούν να συμμετέχουν οι ίδιοι με ήχο.

Όσοι μαθητές δε διαθέτουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορούν να στείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου μας mail@2lyk-petroup.att.sch.gr για να ενημερωθούν για τους προσωπικούς αριθμούς των καθηγητών τους.